Mirësevini në Hyrje në Coaching

Për herë të parë në Tiranë

– 29 tetor, 2019

No Time Left ...
Reserve Your Seat Today
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ju ftojmë të na bashkoheni në eventin tonë 1-ditor, që tashmë ka ndryshuar jetën e qindra personave. Është vlerësuar nga shumica e pjesëmarrësve si dita më e mbushur me informacion që ju mund të ndiqni ndonjëherë përsa i përket të të mësuarit si të bëhesh nje Coach Jete (Life Coach) apo Coach Korporativ (Corporate Coach), dhe për më tepër është një eksperiencë e akreditur dhe paisur me certifikatë.

Në shumicën e eventeve tona të krijohet mundesia unike që të takosh personalisht dinamikun dhe frymëzuesin Gerard O’Donovan, një nga autoritetet drejtuese të botës së Coaching dhe themeluesin e Noble Manhattan Coaching.

 • A dëshiron të ndryshosh jetën tendë dhe atë të shumë të tjerëve?

 • A keni dëshirë të nësosh sit ë fuqizosh të tjerët, ne menyrë që të arrijnë rezultate të shkëlqyera?

 • Zbuloni gjithçka që duhet të dini për tu bërë një Coach Jete apo Korporativ (Life or Corporate Coach) – dhe si të merrni coach jete korporativ certifikatë

Kë do të takoni këtë ditë?

coach jete korporativ certifikatë

Gerard O’Donovan, Introduction to Coaching, Tirane, Albania

GERARD O’DONOVAN
Chairman MSc N.E.B.S.S. FCLC

Themeluesi dhe CEO i Noble Manhattan Group.

Gerard është një nga figurat më të spikatura dhe një nga drejtuesit Life Coaches në Europë, si edhe themeluesi i Noble Manhattan coaching.

coach jete korporativ certifikatë

Katrin Prentice, AMC (IAPC&M), Introduction to Coach Training, Albania, Tirane Noble Manhattan Europe-CE / Palitri ltd

KATRIN PRENTICE
Master Coach e Akredituar (IAPC&M)

Katrin është një nga Master Coach e para të akredituar në  Europen Lindore, me mbi 3000+ orë eksperiencë me klientë individual, dhe ka kontribuar thelbësisht në zhvillimin e industrisë së Coaching në rajon.

Një Përcaktim i Coaching

“Coaching do të thotë të performosh në maksimumin tënd me ndihmën individuale dhe private të dikujt që do t’ju sfidojë, do t’ju stimulojë dhe drejtojë ju të vazhdoni të rriteni.”

Kjo nuk është një ditë shitjesh!

Juve nuk do t’ju kërkohet të regjistroheni, të listoheni apo të firmosni asgjë. Ju nuk do të jetë e nevojshme për të blerë ndonjë gjë.

Është një mundësi e paster për ju që të merrni sa më shumë informacion mbi coaching, të gjeni përgjigje për pyetje që mund të keni dhe të provoni eksperiencën e coaching personalisht.

Dita ndahet në dy pjesë.

Sesioni i paradites do të prezantohet nga Gerard O’ Donovan dhe është hartuar që t’ju përgjigjet të gjithë pyetjeve që ju keni mbi trainimet për tu bërë Coach, si të gjeni klientë, si të fitoni të ardhura, standartet dhe akreditimi në industrinë e coaching, trended aktuale, etj.

Dreka do të jetë e perfshirë dhe ju do të keni mundësinë të takoni informalisht Gerardin, coach të tjerë apo pjesëmarrësit.

Sesioni i pasdites është hartuar të jetë një workshop coaching shumë interaktiv dhe informativ, ku ju do të mësoni tekniken e coaching dhe provoni coaching personalisht. Në Europen Lindore ky workshop drejtohet nga Znj. Katrin Prentice, një Trainuese & Master Coach e Akredituar dhe nje nga Top Coach Jete & Korporativ (Life and Corporate Coach) në Europen Lindore.

Pavarësisht nëse ju doni të ndërtoni një biznes me kohë të plotë apo të pjesshmë, apo thjesht ti përdorni aftësitë në punën tuaj, Hyrje në Coaching është shansi juaj që të mësoni cdo gjë mbi Coaching Jete, Korporativ dhe Ekzekutiv) (Life, Executive and Corporate Coaching).

 • Cfarë është një Coach Jete?

 • Si ndryshon jetën e njerëzve Coaching Jete (Life Coaching)?
 • Përfitimet e aplikimit të aftësive të Life Coaching në punë apo shtëpi
 • Cfarë është një Coach ekzekutiv, dhe çfarë bën?
 • Mundësitë e trainimeve eksituese
 • Zbuloni pse Noble Manhattan është ofruesi më i mirë për Trainime Life Coach
 • Cfarë është coaching korporativ dhe coaching në punë?
 • Mundësitë për të shndërruar në Life Coach
 • Mësoni mbi katër shtyllat e coaching
 • Cfarë cilësish dhe aftësish duhet të ketë/përfitojë një Life Coach
 • Mësoni mbi akreditimin dhe cilat janë organizmat rregullatore sot ne botë.
 • Kuptoni si të merrni coach jete korporativ certifikatë

 • Aplikimi i Rrethit të Jetës (wheel of life)
 • Mësoni mbi Autoritetin Ndërkombëtar të Coaching Profesional dhe Mentorimit (International Authority of Professional Coaching and Mentoring – IAPCM)
 • Diferenca midis coaching, këshillimit, terapisë dhe trainimit.
 • Kuptoni coaching e vërtetë shpritëror, çfarë është, si funksionon dhe përse po aplikohet gjerësisht në botën e biznesit.
 • Mësoni si të ndërtoni bazën tuaj të klientëve
 • Familjarizohuni me mënyrat e ndryshme dhe të shumta të fitimit të të ardhurave si coach
 • Dëgjoni histori si coaching ka transformuar rrënjësisht jetën e njerëzve
 • Mësoni sa shumë kontrata për coaching korporativ Noble Manhattan Coaching ka aktualisht dhe sim und të përfitoni nga ato
 • Kuptoni sa shumë mund të fitoni si coach dhe si të vendosni cmimin tuaj
 • Testoni personalisht teknika reale të coaching
 • Merrni një seancë coaching personalisht
 • Merrni paketën e plotë të trainimit për të zhvilluar një ëorkshop interaktiv coaching
 • Do të merrni nje instrument per gjenerim të ardhurash me vlerë £250

Life Coaching është i përshtatshëm për njerëz nga të gjitha fushat e jetës.

Pavarësisht nga eksperienca apo njohuritë e mëparshme në këtë fushë – nëse jeni fare i ri apo me eksperiencë në një profesion të caktuar – kursi ynë ju ofron gjithë informacionin dhe aftësitë që ju nevojiten për tu bërë një Life Coach profesionist. Ne gjithashtu trainojmë njerëzit si Coach Korporativ plotësisht të kualifikuar. Ju do zbuloni gjithashtu detaje mbi këtë program fantastic dhe do të takoni disa nga lektorët. Nëse ju keni dëshirën dhe përkushtimin, ju mund të trainoheni për tu bërë një coach I sukseshëm, dhe për më tepër një pjesë e mirë e trainimit mund të bëhet nga komforti I shtëpise në kohën tuaj të lirë. Pyesni veten me pyetjet më poshtë, dhe nëse përgjigjet jane PO, atëherë coaching është për Ju!

 • A ju pëlqejnë njerëzit?
 • A jeni një dëgjues i mirë?
 • A ndjeni që keni sensitivitet dhe aftësinë të ndërtoni marrëdhënie të mira me njerëzit?
 • A ndjeheni në gjendje të inkurajoni të tjerët?
 • A do të ndjenit një sens vlerësimi, krenarie dhe kënaqësie nëse jeni pjesë e suksesit të një personi tjetër?
 • A doni të mësoni dhe të rriteni?
 • A doni të bëni një diference positive ne jetën e njerëzve?
 • A doni të arrini pavarësi financiare?
 • A doni të rriteni emicionalisht dhe shpirtërisht si person?
 • A doni të arrini qëllimin tuaj në jetë?

Ejani në këtë event special dhe mësoni si JU mund të ndërtoni një karrierë të re dhe të vlefshme si Coach profesional.

Është vlerësuar nga shumica e pjesëmarrësve si dita më e mbushur me informacion që ju mund të ndiqni ndonjëherë përsa i përket të të mësuarit si të bëhesh nje Coach Jete (Life Coach) apo Coach Korporativ (Corporate Coach), dhe për më tepër është një eksperiencë e akreditur dhe paisur me certifikatë.

Nëse nuk keni mundësi të merrni pjesë në një nga eventet tona 1-ditore Hyrje në Coaching, skedulni një takim personal, dhe merrni përgjigjet tuaja mbi cdo pyetje që keni.

Contact: Mrs Aleksandra Kasmi

email: aleksandra.kasmi@europe-ce.net

Kjo është një mënyrë ideale për të mesuar cdo gjë që ju duhet të dini mbi trainimet për Coach Jete apo Korporativ, nëse ju nuk keni mundësi të merrni pjesë në një nga eventet tona 1-ditore Hyrje në Coaching apo të keni një takim personal Hyrje në Coaching të skeduluar.

Porosisni DVD tuaj dhe shijojeni nga rehatia e shtëpisë.

Nëse nuk mundeni të merrni pjesë në një event 1-ditor, mos u shqetësoni.

Ne kemi filmuar profesionalisht eventin dhe kemi krijuar një video trainimi kursi online. Është sit ë ishte evetni real. Ndiqni kursin online dhe zbuloni gjithcka që do të donit të dinit mbi botën e coaching dhe zhvillimit të një karriere profesionale si një coach. Thjesht rregjistrohuni dhe ndiqni programin sipas kohën tuaj të lirë.

click check box:  

Trainimi me NOBLE MANHATTAN

Cdo marrëdhënie duhet të përmirësojë jetën e të dy palëve që hyjnë në të. Kur ju përkushtoheni që të trainoheni dhe punoni me Noble Manhattan Coaching është fillimi I një marrëdhënieje shumë afatgjatë. Jo vetëm që ne do t’ju trainojme me elegance dhe ekselence, por kur ju të keni përfunduar trainimin ne do të kujdesemi për ju, do t’ju suportojmë në shumë mënyra të ndryshme. Kjo është pse është thelbësore për ju që të merrni pjesë në këtë event. Që jut ë keni mundësinë të zbuloni më shumë për kompaninë dhe të dëshironi të ndërtoni një marrëdhënie afatgjatë me ne.

Click your flag to find out when the next day is scheduled in your area.

Includes refreshments and workshop materials.